Stilul maximalist – un nou trend in decoratiunile interioare

Dupa ani de zile in care ni s-a spus ca stilul minimalist este elegant, placut si usor de intretinut, a aparut un nou stil care este exact opusul acestuia. Stilul maximalist este unul mai liber astfel ca va veti putea da frau imaginatiei, fara sa fiti ingraditi de foarte multe reguli. Singura problema a acestui stil este ca s-ar putea sa fie putin prea aglomerat pentru unele persoane. Pentru a va ajuta v-am pregatit o colectie de fotografii cu decoruri maximaliste desosebit de frumoase care speram sa fie o buna sursa de inspiratie pentru persoanele care cauta decoruri si designuri unice.

Decor maximalist

Galerie foto

Ce este stilul maximalist?

Daca ati fost vreodata in casa unei persoane care a calatorit foarte mult, ati vazut expuse diferite decoratiuni si suveniruri aduse din toata lumea. Expunerea acestor suveniruri in casa, fiecare cu povestile si amintirile lor reprezinta ideea din spatele stilului maximalist. Aceste obiecte au fost alese cu grija pentru a putea reprezenta cat mai bine locurile si clipele minunate pe care le-ati trait acolo.

Toate obiectele care au o insemnatate si o valoare sentimentala vor decora un anumit spatiu astfel incat sa poate sa va aduca aminte de acele clipe minunate ori de cate ori veti trece pe langa ele. Aceste obiecte vor crea impreuna un decor minunat, a carui valoare sentimentala nu va putea fi evaluata.

Pentru a crea un astfel de decor maximalist va trebui sa cautati printre fotografiile si obiectele decorative care vor face legatura cu clipe fericite din viata voastra. Incercati sa creati diverse modele cu aceste obiecte decorative pentru ca intreg spatiul sa beneficieze de frumusetea lor.

Speram ca vi s-au parut interesante aceste fotografii cu decoruri maximaliste superbe si unice si ca le veti distribui si prietenilor vostri care apreciaza designurile elegante si sofisticate.

Sursa foto

Leave a Comment